Il Divo

Klassieke cross-over formatie naar Ziggo Dome.

Il Divo geeft op zondag 6 november 2022 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de For Once In My Life Tour die volgend jaar van start gaat. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 3 december om 11.00 uur via Ticketmaster.

Tijdens deze show krijgen fans, naast de grote hits, de kans om “For Once In My Life: A Celebration of Motown” live te horen. Het gelijknamige tiende album van Il Divo is tijdens de pandemie opgenomen.
Het is precies wat de titel zegt – een tracklist van tien covers van hedendaagse en tijdloze Motown hits. Met o.a. Marvin Gaye’s “Ain’t No Mountain High Enough” en Stevie Wonder’s “For Once in My Life” bereiken deze klassiekers geheel in hun eigen stijl een prachtig eerbetoon aan Motown.

Sinds het begin van hun carrière in 2004 heeft Il Divo meer dan 30 miljoen albums verkocht en ruim 160 gouden en platina awards in ontvangst mogen nemen in 33 verschillende landen. Het internationale kwartet, bestaande uit Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin en David Miller, behoort tot één van de bestverkopende klassieke bands ter wereld. Binnen korte tijd veroverden ze fans uit heel de wereld met hun magnifieke stemgeluid en unieke muziekstijl die verschillende talen en melodieën combineert.

Inmiddels heeft de groep tien albums uitgebracht, waaronder het met platina bekroonde debuutalbum Il Divo (2004), en A Musical Affair (2013). Il Divo laat keer op keer zien hoe deze vier talenten in staat zijn om samen te verrassen zoals ze ook deden tijdens hun 15th Anniversary Tour show in Nederland in 2019 toen ze werden vergezeld door een 20-koppig liveorkest. @Mojo Concerts

IL DIVO | fOR ONCE IN MY LIFE TOUR
Zondag 6 november 2022 | Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 54,88,- (incl. servicekosten)