My Chemical Romance

Amerikaanse emorockband komt naar Rotterdam Ahoy.

De Amerikaanse emorockband My Chemical Romance komt op 2 juni naar Rotterdam Ahoy voor een concert. De show is onderdeel van het Europese deel van hun reünietour, en wordt het grootste concert dat de band ooit gaf in Nederland. De kaartverkoop start op vrijdag 10 december om 11 uur via Ticketmaster.

Het uit New Jersey afkomstige My Chemical Romance ging in 2013 uit elkaar, maar kondigde eind 2019 hun reünie aan, tot grote vreugde van hun fans. De band was in 2011 voor het laatst te zien in Nederland.

“We’re so happy to announce that (yet again) our UK and European shows have been rescheduled, and we are adding some new dates. We cannot wait to visit some of our favorite cities in the world, and to be with you again,” laat de band weten.

My Chemical Romance kende grote successen met onder andere de singles ‘Helena’, ‘I’m Not Okay (I Promise)’, ‘Welcome to the Black Parade’, ‘Teenagers’ en ‘Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)’. De release van hun derde album The Black Parade in 2006 katapulteerde de heren naar de eredivisie van de emorock – een status die ze altijd zijn blijven behouden. @Mojo Concerts

KINK presents
MY CHEMICAL ROMANCE
Donderdag 2 juni 2022 | Rotterdam Ahoy
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 50,40 (incl. servicekosten)