Sting

Zanger naar AFAS Live met My Songs Tour.

Sting met Shaggy op Concert at Sea [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Cherrytree Music Company en Live Nation kondigen vandaag aan dat Sting een exclusief concert geeft op vrijdag 25 maart in AFAS Live, dat in het teken staat van zijn My Songs Tour. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 10 december via Ticketmaster.
Sting’s My Songs concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef.

Het concert “neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd”, met “hits als “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man” en is geprezen tot een “meesterlijk optreden van begin tot eind”. Fans kunnen deze avond ook “Englishman in New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en nog veel meer hits verwachten.

Sting’s nieuwste album “The Bridge”, verscheen wereldwijd op 19 november en weerspiegelt het rijke en diverse schrijftalent van de zanger. Geschreven en opgenomen tijdens de coronapandemie, vindt deze nieuwe collectie hem piekerend over persoonlijk verlies, scheiding, ontwrichting, lockdown en sociale en politieke onrust. Het eclectische album vertegenwoordigt verschillende fases en stijlen uit zijn ongeëvenaarde carrière en haalt inspiratie uit genres zoals rock n’ roll, jazz, klassieke muziek en folk, de typische Sting pop-rock sounds zoals in “Rushing Water” die het album opent, en de niet te missen nieuwe indie pop wave in “If It’s Love”.
Bezoek de nieuw gecreëerde interactieve hub op: http://thebridge.sting.com. voor het beluisteren van het album.

Tijdens deze tour wordt Sting vergezeld door een elektrisch rockensemble met Dominic Miller (gitaar), Josh Freese (drums), Rufus Miller (gitaar), Kevon Webster (keyboard), Shane Sager (harmonica), en met Melissa Musique en Gene Noble (achtergrond zangers). Special guest Joe Sumner is bevestigd voor alle nieuwe aangekondigde data.

Leden van de Sting fanclub krijgen, voordat de reguliere kaartverkoop start, de mogelijkheid om via een presale al eerder kaarten te kopen via www.sting.com. @Mojo Concerts
STING | MY SONGS
+ special guest Joe Sumner
Vrijdag 25 maart 2022 | AFAS Live – Amsterdam
Aanvang: 20.00 | Entree: vanaf € 88,48 (inclusief servicekosten)