Sza

SZA brengt I Hate U uit na verzoek van fans.

Vandaag heeft SZA haar track I Hate U officieel als single uitgebracht.Haar fans vroegen haar om de release van de track.

Daarmee komt ze tegemoet aan de oproep van haar fans, die het nummer ontdekten op Soundcloud. SZA (Solána Imani Rowe) zette eind augustus een paar teasers van nieuwe muziek op Soundcloud, als cadeautje voor haar fans die uitkijken naar haar nieuwe album.

Sinds de release moedigden fans SZA aan om de tracks, en dan vooral I Hate U, officieel uit te brengen en daar heeft de zangeres nu dus naar geluisterd. Het refrein van I Hate U gaat met meer dan 700 duizend posts al viral op TikTok. Het is niet de eerste keer dat SZA op deze manier een single uitbrengt: vorig jaar liet ze in de video bij Hit Different een stukje horen van Good Days. Dankzij de aansporing op TikTok bracht ze Good Days officieel uit, waarna het in de Top 5 van Spotify Global terechtkwam en genomineerd werd voor een Grammy. @Sony Music