Avril Lavigne

Avril Lavigne kondigt album Love Sux aan.

Avril Lavigne heeft vandaag haar nieuwe album Love Sux aangekondigd en bekend gemaakt dat deze 25 februari uit zal komen. Daarnaast is vandaag de single ‘Love It When You Hate Me (feat. blackbear)’ verschenen. Het is de opvolger van de eerder uitgebrachte single ‘Bite Me’ die ook terug te horen is op Love Sux.

Avril Lavigne maakte in november haar signing bij DTA Records bekend en bracht de single ‘Bite Me’ uit. Inmiddels is deze track al 71 miljoen keer gestreamed en trad ze op in de The Late Late Show with James Corden, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Ellen DeGeneres Show, en ABC’s New Year’s Rockin’ Eve. Haar zevende studioalbum Love Sux bevat 12 tracks en is de opvolger van Head Above Water (2019).

TRACKLIST
1. Cannonball
2. Bois Lie (feat. Machine Gun Kelly)
3. Bite Me
4. Love It When You Hate Me (feat. blackbear)
5. Love Sux
6. Kiss Me Like The World Is Ending
7. Avalanche
8. Déjà Vu
9. F.U.
10. All I Wanted (feat. Mark Hoppus)
11. Dare To Love Me
12. Break Of A Heartache
Credits: Ryan McFedden

OVER AVRIL LAVIGNE
Avril Lavigne brak in 2002 op 17-jarige leeftijd door met de single ‘Complicated’. Datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum Let Go. De twee singles die kort daarop volgden, ‘Sk8er Boi’ en ‘I’m With You’ werden ook hits. Inmiddels heeft de Canadese artiest zes albums op haar naam staan die wereldwijd meer dan 40 miljoen keer werden verkocht. Daarnaast werd ze acht keer genomineerd voor een GRAMMY award. Haar laatste album, Head Above Water kwam in 2019 uit. In 2021 tekende ze bij DTA Records waar ze haar debuut maakte met de single ‘Bite Me’. @Warner Music