DJ DYLVN

DJ DYLVN komt met nieuwe single.

Vandaag brengt DJ DYLVN zijn nieuwe single ‘SO FINE’ uit, een collab met Zefanio en Latifah. Het nummer is ontstaan tijdens een studio sessie met Zefanio, waarbij het uitgangspunt het creëren van een dansbare afro-sound met good vibrations was. Daarnaast hebben ze zich laten inspireren door de track ‘Soundgasm’. Latifah complementeert de track met haar sterke verse en sexy vibes. ‘SO FINE’ is de tweede release van DJ DYLVN op Atlantic Records Benelux, hiermee volgt hij zijn eerdere single ‘FASHIONOVA’ op die eind 2021 is verschenen.

 

Voor de verleidelijke video zijn DJ DYLVN, Zefanio en Latifah afgereisd naar het zonnige Marbella. Bekijk de clip hieronder.

OVER DJ DYLVN
DJ DYLVN maakt sinds de zomer van 2017 furore. Hij behaalde met zijn debuutproject ‘Chase’ de gouden status en bracht talloze hitsingles uit met grote namen als Hef, Dopebwoy en Ronnie Flex. Zijn grootste hit ‘Speling’ met Tabitha en Hansie telt inmiddels meer dan 19 miljoen Spotify streams. DJ DYLVN tekende afgelopen jaar als eerste artiest bij Atlantic Records Benelux en bracht in november de single ‘FASHIONOVA’ feat. BKO & Défano Holwijn uit. @Warner Music