Jennifer Lopez

Jennifer Lopez en Maluma releasen soundtrack van Marry Me.

Vanaf 9 februari – precies op tijd voor Valentijnsdag – draait de romantische komedie Marry Me in de Nederlandse bioscopen. De hoofdrollen zijn voor Jennifer Lopez, Owen Wilson en Maluma, die daarmee zijn filmdebuut maakt. Vandaag is de soundtrack uitgekomen bij Marry Me: ‘a modern love story about celebrity, marriage and social media.’

Op Marry Me (Original Soundtrack) staan pop-, latin pop-, reggaeton en up-tempo-tracks van J-Lo en Maluma, waaronder ook hun gezamenlijke hit Pa’ Ti uit 2020. Eerder deze week verscheen al de single Marry Me (Kat & Bastian Duet), het Engels-Spaanse nummer dat ze in de film samen uitbrengen. Vanavond brengen Jennifer en Maluma het duet voor het eerst live ten gehore in The Tonight Show met Jimmy Fallon. @Sony Music