Miles Sanko

Myles Sanko met nieuw album naar BIRD Rotterdam en Tolhuistuin Amsterdam.

 

Myles Sanko komt ter gelegenheid van zijn nieuwe album ‘Memories of Love’ voor twee shows naar Nederland. De Ghanees-Britse zanger is donderdag 30 juni te zien in BIRD (Rotterdam) en vrijdag 1 juli in Paradiso Tolhuistuin (Amsterdam).

De kaartverkoop start op vrijdag 4 februari om 10:00 uur via de websites van de podia.​

Myles Sanko is terug met zijn nieuwste album Memories of Love; Sanko’s meest volwassen album tot nu toe. Zijn eerder uitgebrachte funky en jazzy albums leverden hem al een gevestigde fanbase op. In 2014 verscheen zijn eerste volledige studioalbum, Forever Dreaming, en trad hij op in o.a. Ronnie Scott’s Jazz Club en op North Sea Jazz Festival.

“Op dit vierde album doet Myles Sanko geen enkele poging het wiel opnieuw uit te vinden. Zijn versie van soul is de meest organische en melodieuze variant, zoals die vanaf begin jaren zeventig is gevormd en die nog steeds – mits goed uitgevoerd – van deze tijd is”, aldus OOR.

De eerste drie singles ‘Freedom Is You’, ‘Rainbow In Your Cloud’ en ‘Streams Of Time’ werden al met enthousiasme ontvangen in de media en gedraaid op verschillende radiostations. Zo zei OOR over zijn nieuwste werk: “De heren zijn erin geslaagd weer wat meer gevorderde, gevarieerde composities en dito teksten te creëren, waardoor dit tot nu toe veruit Sanko’s meest volwassen album is. Een mooie ontwikkeling, die – naar ’s mans eigen zeggen – nog lang niet voltooid is”.

Line-up:
Myles Sanko (Vocals), Ric Elsworth (Drums), Tom O’Grady (Piano), Jon Mapp (Bass), Chris Booth (Guitar), Gareth Lumbers (Flute, Saxophone), Sam Ewens (Bugle, Trompette) @Greenhouse Talent

DO

30.06.2022

BIRD, Rotterdam

TICKETS & INFO

VR

01.07.2022

Tolhuistuin, Amsterdam

TICKETS & INFO