Nick & Simon

Nick & Simon brengen nieuwe single ‘Dinsdag’ uit.

Nick & Simon hebben vandaag hun nieuwe single ‘Dinsdag’ uitgebracht. Het nummer is samen geschreven met The Companions die ook een deel van de productie op zich hebben genomen. De mix komt van de hand van Gordon Groothedde. Het nummer gaat over de afgelopen twee jaar waarin alles het nét niet helemaal was. Het ultieme dinsdaggevoel dat precies tussen wal en schip valt. Desondanks is het volgens Nick & Simon daarom juist belangrijk om elke dag een positieve blik te hebben en te proberen alles uit je dag te halen. Ook op dinsdag.
Luister ‘Dinsdag’

OVER NICK & SIMON
De twee Volendamse vrienden Nick Schilder en Simon Keizer zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige muzieklandschap. Met de nummers ‘De Soldaat’, ‘Kijk Omhoog’, ‘Rosanne’ en ‘Pak Maar Mijn Hand’ ontving het duo meerdere hitlijstnoteringen. Hun debuutalbum Nick & Simon uit 2006 behaalde de top 10 in de album top 100 en heeft inmiddels de platina status en meerdere opvolgers. Nick & Simon zijn naast succesvolle muzikanten ook een succes op TV, in programma’s als ‘The Voice’ en hun eigen programma’s met goede vriend Kees Tol zoals ‘The American Dream’, ‘The Dream’, ‘Nick, Simon en Kees: Take a chance on me’ en het recente ‘De 3-sterren camping’ en ‘Onmogelijke duetten’. Muziek staat altijd centraal en is de rode draad door de carrière van de twee. @Warner Music