OG3NE

SAMEN UIT, SAMEN THUIS tournee terug in de theaters.

OG3NE komt in maart eindelijk terug in het theater en bezoekt tot en met juni met twee verschillende tournees bijna 40 Nederlandse theaters door heel Nederland.

De gloednieuwe Nederlandstalige tournee ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’ waarin de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue zullen passeren en het restant van de Engelstalige tournee ‘SWEET HARMONY TOUR ‘The Home Isolation Edition’ met alle Home Isolation successen.

Binnenkort start OG3NE met de ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’ tournee. ‘Samen Uit’, iets wat lange tijd onmogelijk is geweest. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit, genieten van heerlijke muziek en ons ‘samen huis’ voelen. OG3NE gaat dit de komende maanden dan ook dubbel en dwars inhalen.

Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de coronamaanden van isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst tweemaal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde onlinestreamingconcerten in diverse thema’s heeft OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans gehouden. Toch blijft de hunkering naar liveoptreden met een band groot en zijn ze eindelijk na lange tijd weer met hun magische stemmen in het theater te bewonderen. @Royal Promotions

Ga voor de speellijsten en de kaartverkoop naar: www.og3ne.com