Tate McRae

Canadese singer/songwriter/danseres brengt nieuwe single uit.

De nieuwe single van Tate McRae heet she’s all i wanna be. Ze nam de single op met producer Greg Kurstin, die ook werkt met Adele, P!NK en Foo Fighters. De Canadese singer/songwriter/danseres met ruim 2 miljard streams en 700 miljoen views brengt volgende week ook de video bij she’s all i wanna be uit, waarvan Tate vandaag alvast een trailer deelde.

Dit voorjaar verschijnt het debuutalbum van Tate McRae. Dit jaar gaat Tate touren door Noord-Amerika en maakt ze als special guest ook haar opwachting in de Wonder: The World Tour van Shawn Mendes. 2021 was (ook) een goed jaar voor Tate: ze werd onder meer benoemd tot Apple’s Up Next Artist, Amazon’s Artist to Watch en People Magazine’s Ones To Watch. Bovendien stond ze als jongste muzikant op de lijst in de Forbes 30 under 30-lijst. In november bracht ze haar single feel like shit uit, waarvan de teller inmiddels op 90 miljoen streams staat.@Sony Music