Zuiderpark Live

Succesvol Zuiderpark Live komt deze zomer terug.

Na een succesvolle ‘coronaproof’ editie in 2021 krijgt het sfeervolle Zuiderpark Live een vervolg in 2022. Onder de noemer ‘Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater deze zomer opnieuw een reeks evenementen in het sfeervolle openluchttheater Zuiderparktheater in Den Haag.

De komende editie kenmerkt zich door een veelzijdig programma dat grotendeels bestaat uit avondvullend concerten van o.a. The Waterboys, De Dijk, Edwin Evers Band en Ilse DeLange. Aan de liefhebbers van tributes is ook gedacht met shows van o.a. Haagse trots Pink Project en de Rootsriders (bekend van The Tribue – Battle of the Bands). Uiteraard zijn er ook weer middagshows voor het hele gezin van o.a. Juf Roos, Bing en Ernst & Bobbie. @Zuiderpark Theater Den Haag

Eerste namen Zuiderpark Live 2022

De komende tijd wordt het programma van Zuiderpark Live nog verder uitgebreid met nieuwe namen.

Ga naar ZuiderparkLive.nl voor kaarten