Danny Vera

Singer-songwriter geeft concert in Orpheus Apeldoorn.

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op plek 1 in de Top 2000 van 2020.

Danny Vera heeft de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In zijn nieuwe theatershow pakt Danny muzikaal grootser uit dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van zijn prachtige albums.

Fotografie: Gwendolyne van Erp