Alter Bridge

Amerikaanse powerhouse rockband naar Ziggo Dome.

Foto Luuk Denekamp

Op donderdag 1 december komt de Amerikaanse powerhouse rockband Alter Bridge naar Amsterdam. Als onderdeel van hun Pawns & Kings Tour spelen ze een show in Ziggo Dome. Special guest voor dit concert is Halestorm en Mammoth WVH opent de avond. De kaartverkoop voor het concert van Alter Bridge in Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 29 april om 11.00 uur via Ticketmaster.
ALTER BRIDGE werkt momenteel hard aan de opnames van hun zevende studioalbum, de opvolger van het veelgeprezen, in 2019 uitgebrachte ‘Walk The Sky’. Op social media heeft de band studio-foto’s gedeeld om de fans alvast warm te maken! Met het nog titelloze album dat naar verwachting later dit jaar verschijnt, zullen degenen met tickets voor één van de 25 tourdata, wereldwijd de eersten zijn die de nieuwe nummers live horen.

De Grammy-winnende rockers van HALESTORM zijn op 1 december special guest. De succesvolle band uit Pennsylvania brengt op 6 mei het zinderende nieuwe album ‘Back From The Dead’ uit, met daarop ook meest recente single ‘The Steeple’. Live is het populaire Halestorm niet te missen, net zoals ook volop uitgekeken kan worden naar openingsact MAMMOTH WVH, die met single ‘Distance’ dit jaar een Grammy-nominatie in de wacht sleepte voor ‘Best Rock Song’. Momenteel is de multi-instrumentalist op tour met niemand minder dan Guns ‘N Roses.

Alter Bridge’s onnavolgbare Myles Kennedy verklaart: “Alter Bridge is returning to the EU/UK this winter with our friends from Halestorm and Mammoth. It’s going to be a delicious sonic smorgasbord of Earth-shaking Rock & Roll that goes to 11. Don’t miss it!” Halestorm’s Lzzy Hale voegt hier nog aan toe: “To all our European Freaks, we’ve missed you, and are so happy to announce that we are finally crossing the ocean to come and see you all again! This time around we are sharing the stage with all our friends in the legendary Alter Bridge and the one, the only Mammoth WVH! You do not want to miss this show! I can’t wait to experience the passion of you, the Euro Rock fans!!! See you front and centre!” @Mojo Concerts

ALTER BRIDGE – PAWNS & KINGS TOUR
Met Special Guest Halestorm en openingsact Mammoth WVH
Donderdag 1 december 2022 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €61,60 (incl. servicekosten)