Asif Avidan

Asaf Avidan op 24 juli op Zuiderpark Live.

Op zondag 24 juli komt Asaf Avidan naar Zuiderpark Live; de concertserie die plaatsvindt tussen mei en september in het prachtige, bosrijke Zuiderparktheater in Den Haag. De kaartverkoop voor de show van Asaf Avidan start op vrijdag 8 april om 10:00 uur via www.zuiderparklive.nl.

Eerder kondigde Asaf Avidan al een show aan in Melkweg Amsterdam, die onlangs is verplaatst naar zaterdag 23 juli, 2022. Een dag later, op zondag 24 juli, voegt de Israëlische singer-songwriter er nog een concert aan toe in het openluchttheater in het Zuiderpark, Den Haag.

Avidan wierf in 2012 internationale bekendheid met zijn nummer The Reckoning, waarvan de remix van de Duitse house- en techno-dj Wankelmut een nummer 1-hit opleverde in de Nederlandse Single Top 100 en de Nederlandse Top 40. Na het succes van meerdere soloalbums en uitverkochte concerten over de hele wereld, was ook ‘Anagnorisis’ (2020) een schot in de roos. Met dit album bewijst Asaf Avidan dat hij bovenal zanger, schrijver en componist is. @Greenhouse Talent

ZO

24.07.2022

Zuiderparktheater, Den Haag

Kaartverkoop start vrijdag 8 april om 10u via
www.zuiderparklive.nl

TICKETS & INFO

Programma Zuiderpark Live 2022

Vrijdag 6 mei – Edwin Evers Band (uitverkocht)
Woensdag 25 mei – The Waterboys
Donderdag 26 mei – Henry van Loon
Donderdag 2 juni – De Dijk (extra show)
Vrijdag 3 juni – De Dijk (uitverkocht)
Vrijdag 10 juni – Rootsriders
Zaterdag 11 juni – Dutch Eagles
Zondag 19 juni – Bing
Vrijdag 24 juni – Selah Sue
Zondag 26 juni – Juf Roos
Woensdag 29 juni – Suzanne Vega
Dinsdag 12 juli – Seasick Steve
Donderdag 21 juli – St. Paul & The Broken Bones
Zondag 24 juli – Asaf Avidan (NIEUW)
Zondag 21 augustus – Ernst & Bobbie
Zaterdag 27 augustus – Pink Project
Donderdag 1 september – Ilse DeLange
Zaterdag 3 september – Ellen ten Damme