Bastille

Fotoverslag:Bastille live in Ziggo Dome met Give Me the Future Tour.

Bastille in ZiggoDome, Amsterdam Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op dinsdag 5 april 2022 keerde Bastille terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van de Give Me The Future Tour! Het voorprogramma werd verzorgd door Ronde.

Tijdens deze shows kregen fans de kans om het langverwachte vierde album van de band, genaamd “Give Me The Future”, voor het eerst live te horen. Dan Smith zegt hierover: “We’re all massively excited to head out on tour with this new album that we love. After everything that’s happened over the last couple of years, we’re buzzing to play for everyone at these brilliant venues and can’t wait to have some fun back on the road again… here’s to gigging in 2022.” @Mojo Concerts

Fotografie: Harold Versteeg