De Vrienden van Amstel LIVE

Extra Editie van De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy.

Na een afwezigheid van twee jaar is De Vrienden van Amstel LIVE terug van weggeweest. De groep van 23 artiesten trapte de concertreeks dinsdag 26 april af in Rotterdam Ahoy. Ook donderdag, vrijdag en zaterdag, van van 1 tot en met 4 mei en van 6 tot en met 9 mei vinden er shows plaats.

Zojuist is in Rotterdam Ahoy de Extra Editie van De Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Was het een paar maanden geleden nog oorverdovend stil toen de concertreeks noodgedwongen niet door kon gaan, vanavond was de ontlading groot toen Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon de grootste kroeg van Nederland heropende met het toepasselijke nummer ‘Als Ik Je Weer Zie’.

Met een extra editie is het evenement na twee jaar van afwezigheid eindelijk terug in Rotterdam Ahoy. De komende weken zullen ruim 150.000 bezoekers, verspreid over 12 shows, genieten van 23 artiesten die samen en een 3.5 uur durende show verzorgen. @Vrienden van Amstel Live

Fotografie: Gwendolyne van Erp