Angie Flare

Zangeres brengt nieuwe veelbelovende EP uit.

Angie Flare – With the Car Running

With the Car Running is de nieuwste EP release van country-zangeres Angie Flare. Fans van de Gemertse zangeres hebben er vast lang naar uitgekeken. Angie Flare haalde zelf via crowdfunding het budget bij elkaar voor de release van deze country pop/rock EP. Dat gebeurde met muzikale ondersteuning van bevriende singer-songwriters Sylvia Aimee, Kimmy June en Nick Jongejan. With the Car Running is weer een muzikaal juweeltje geworden. Met muziek om je mee te laten slepen en puur van te genieten. Precies zoals muziek bedoeld is en we tot nu toe van deze gedreven zangeres gewend zijn. Vijf goed in het gehoor liggende tracks staan er op deze nieuwe EP. Op zondag 1 mei presenteerde Angie voor een select gezelschap van familie en fans eindelijk haar EP in De Pul in Uden. With the Car Running is de opvolger van het in 2020 verschenen Footprints in the Sand. Een veelbelovende carriere wachtte, maar helaas ging toen de wereld op slot vanwege de uitbraak van corona. Toch ging Angie Flare niet bij de pakken neerzitten en werkte keihard aan de opvolger en de voorbereidingen voor een tour die in 2022 plaats moet gaan vinden. De titelsong van With the Car Running is meteen het overkoepelende thema van de EP: laat je geluk niet afhangen van iets of iemand, maar laat je happiness van binnenuit jezelf komen en neem zelf het heft in handen. De tracks op de EP ademen alle vijf qua tekst en klank een gevoel van positiviteit uit. Met deze nieuwe release kijken we vol hoop uit naar een mooie muzikale toekomst met veel inspirerende live-muziek. Echt een EP om vijf nummers lang optimaal van te genieten! AR *****