Arcade Fire

ARCADE FIRE KONDIGT WERELDTOURNEE AAN MET EEN SHOW IN ZIGGO DOME OP 28 SEPTEMBER.

Arcade Fire in Ahoy Rotterdam, The Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Arcade Fire geeft op woensdag 28 september 2022 een concert in Ziggo Dome Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert, dat deel uitmaakt van hun WE wereldtournee gaat van start op vrijdag 13 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.
Gevolgd door de overweldigde ontvangst van de singles ‘’The Lightning I, II’’ en ‘’Unconditional I (Lookout Out)’’, brengt Arcade Fire hun ‘uitmuntende zesde album’ (The New Yorker) WE vandaag uit.

De release van WE valt samen met de aankondiging van de gelijknamige wereldtournee in de herfst van 2022. Na een aantal verrassende “underplayed” optredens in onder meer Toulouse Theatre (New Orleans), Bowery Ballroom (New York), de Mojave Tent op Coachella en KOKO (Londen), brengt de WE wereldtournee de volledige Arcade Fire productie naar wereldwijde podia.

De tour trapt af in Dublin op dinsdag 30 augustus en eindigt met een laatste show in Toronto op 1 december. Na een afwezigheid van vier jaar stopt de tour op 28 september in Nederland in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Noord-Amerikaanse helft van de tour, met special guest Beck, gaat van start op 28 oktober, terwijl Europa wordt getrakteerd door optredens van special guest Feist. @Mojo Concerts

Foto’s Harold Versteeg

Kink Presents
ARCADE FIRE – the WE TOUR
Woensdag 28 september 2022 | Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €62,82 (incl. servicekosten)