Davina Michelle

Fotoserie: Zangeres presenteert nieuwe show HYPER in Ahoy.

Op 20 en 21 mei 2022 staat Davina Michelle met haar show HYPER in Rotterdam Ahoy. Na vele mijlpalen zoals de geprezen interval act op het songfestival, het voorprogramma van P!NK, meerdere nummer één hits, een Kelly Clarkson cover van háár liedje en een performance op de Euromast is Davina pas net op dreef. Met HYPER doet Davina Michelle de belofte van een show van wereldformaat.

Fotograaf Gwendolyne van Erp was bij de eerste show op 20 mei en legde het op foto vast.

Davina Michelle bracht een fantastische show met alles erop en eraan. Een ware beleving voor alle fans!

Davina Michelle: “Iedereen die mij kent weet: bij alles wat ik doe, vraag ik het allerbeste van mezelf en mijn team. Vandaar dat ik een thema heb gekozen, ‘HYPER’, waarmee we niet een alleen concert geven maar echt een beleving van de avond maken. Verwacht veel verrassingen, persoonlijke verhalen, gastoptredens en vooral een hele dikke show!“

Vanavond 21 mei is de show van Davina Michelle nog een keer te zien in Ahoy!