Anne-Marie

Zangeres kondigt Dysfunctional Tour aan.

Zaterdag 12 november geeft de Britse popzangeres Anne-Marie een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Deze show is onderdeel van haar Europese Dysfunctional Tour. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10:00 uur via Ticketmaster.

De aankondiging van haar Dysfunctional Tour volgt op de release van haar tweede studioalbum “Therapy” dat vorig jaar uitkwam. Het is de opvolger van haar meervoudig platina debuutalbum “Speak Your Mind” uit 2018 waarvan ze meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht (het bestverkochte debuutalbum van dat jaar in het Verenigd Koninkrijk).

Na een reeks van hits waaronder ‘Rockabye’ met Clean Bandit, ‘FRIENDS’ met Marshmello, ‘Ciao Adios’ en haar meest recente hit ‘Our Song’ samen met Niall Horan, is de Britse popsensatie Anne-Marie niet meer weg te denken uit de popmuziek. In 2018 werd ze dan ook uitgeroepen tot de best-verkopende upcoming artiest van de UK.

Inmiddels is Anne-Marie goed voor meer dan negen miljoen Instragram volgers en 22 miljoen Spotify luisteraars per maand. Daarnaast is ze negen keer genomineerd voor een BRIT Award en de officiële ambassadeur van The Princes Trust; Stylist Magazine. @Mojo Concerts

Anne-Marie – Dysfunctional Tour
Zaterdag 12 november 2022 | Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 33,60 (incl. servicekosten)