Bruce Springsteen and The E Street Band

Bruce Springsteen and The E Street Band geeft extra concert in Amsterdam.

Wegens de grote vraag naar kaarten geven Bruce Springsteen and The E Street Band een extra concert op zaterdag 27 mei in de Johan Cruijff ArenA. Voor het concert op 11 juni in Landgraaf zijn nog kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop voor het extra concert gaat direct van start.

De concerten maak deel uit van een Europese stadiontour die op 28 april start in Barcelona. Deze wordt voorafgegaan door een aantal concerten in Amerika. Na het afsluiten van het Europese deel begint een tweede deel in de VS in augustus.

Deze tour markeert de eerste liveconcerten van Springsteen en zijn E Street Band sinds de ‘The River Tour’ in 2016 en begin 2017. Deze tournee werd door zowel Billboard als Pollstar uitgeroepen tot de beste wereldwijde tour van 2016.

Het laatste optreden van de band was in het programma ‘Saturday Night Live’, waar zij in december 2020 twee nummers van het meest recente studioalbum ‘Letter To You’ speelden. Het album werd voor het eerst in decennia weer gezamenlijk live ingespeeld en kwam direct op nummer 1 binnen in elf landen. Vorig jaar bracht Springsteen de nooit eerder uitgebrachte film ‘The Legendary 1979 No Nukes Concerts’ uit, werkte hij samen met president Barack Obama aan het boek ‘Renegades: Born In The USA’ en nam in New York zijn recordbrekende show ‘Springsteen On Broadway’ in reprise om de heropende de theaters te steunen.

The E Street Band bestaat uit: Roy Bittan (piano, synthesizer), Nils Lofgren (gitaar, zang), Patti Scialfa (gitaar, zang), Garry Tallent (bas), Stevie Van Zandt (gitaar, zang) en Max Weinberg (drums), met Soozie Tyrell (viool, gitaar, zang), Jake Clemons (saxofoon) en Charlie Giordano (keyboards). @Mojo Concerts

Radio Veronica presents
Bruce Springsteen and The E Street Band
25 mei, Johan Cruijff Arena, Amsterdam
27 mei, Johan Cruijff Arena, Amsterdam EXTRA CONCERT
Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf € 84 (incl. servicekosten)

11 juni, Megaland, Landgraaf
Aanvang: 18:00 uur | Entree: Vanaf €100,80 (incl. servicekosten)