Zophieq

Rotterdamse zangeres komt met zomerse track ‘Last Night’.

Op dinsdag 21 juni brengt Zophieq haar eerste single van 2022 uit. Op de langste dag van het jaar komt de zomerse track ‘Last Night’ uit. ‘Last Night’ zet de toon met een stevig pompende bas, waarna de pakkende up-beat melodie volgt. Het is een verhaal over het verlaten van een giftige relatie, het nadenken over de grenzen die zijn overschreden en het hartzeer van iemand achterlaten.

‘Last Night’ gaat over het verlaten van een giftige relatie, op een pakkende, zomerse jaren 80 groove. Een zonnige, door bas gedreven mijmering over de complexiteit van het verlaten van een giftige relatie.

Zophieq heeft de basgedreven track geschreven en opgenomen in haar woonplaats Rotterdam en brengt het net op tijd uit om de jaren ‘80 knaller te zijn voor tijdens jouw zomer. Het nummer is geproduceerd door Dblck.

‘Last Night’ zet de toon met een stevige pompende bas, waarna de pakkende up-beat melodie volgt. Het is een verhaal over het verlaten van een giftige relatie, het nadenken over de grenzen die zijn overschreden en het hartzeer van iemand achterlaten. Die situaties zijn nooit zwart of wit en bij het verlaten van de persoon laat je soms ook gedeelde vrienden en verwachtingen van jezelf achter.

Zophieq hoopt dat de track een straight up summer-vibe kan zijn om op te dansen en je verdriet te vergeten. Misschien kan het ook enige herkenning bieden voor de complexiteit van emoties wanneer je een giftige situatie verlaat. Misschien biedt het liedje zelfs troost voor iemand die nu door door hetzelfde gaat. @Zophieq