Candy Dulfer

Jazz- en popsaxofonist kondigt haar nieuwe album ‘We Never Stop’ aan.

Vandaag kondigt de Nederlandse jazz- en popsaxofonist Candy Dulfer ‘We Never Stop’ aan, haar nieuwe volledige album, dat op 28 Oktober verschijnt via The Funk Garage/Mascot Label Group. ‘We Never Stop’ is een collectie van vuige jams, zijde zachte R&B, jazz en pop-funk en bevat verschillende gastoptredens van Chic-gitarist, producer, songwriter en drievoudig GRAMMY Award-winnaar Nile Rodgers. Luister maar eens naar de eerste single ‘Jammin’ Tonight (feat. Nile Rodgers),’ een stoere injectie van partypop-funk met een gladde jazz saus die doet denken aan Rodgers’ ‘Good Times’ uit de jaren 70.

Geef de mensen een lekkere beat, wat smaakvolle en opbeurende sax en zie hoe de pijn wegebt. Dat zijn de funky ingrediënten waar Prince’ voormalige topsaxofonist Candy Dulfer en haar band zich in specialiseren. Als soloartiest, songwriter en veelgevraagd instrumentalist heeft Dulfer gewerkt met enkele van de grootste namen in de moderne muziek, waaronder Van Morrison, Maceo Parker, Sheila E., Mavis Staples, Lionel Richie, Beyoncé, Pink Floyd, Chaka Khan en Aretha Franklin en nog vele anderen.

Nu, na drie decennia van samenwerkingen met supersterren en wereldtournees, hitlijsten en succesvolle solocarrière-releases, is Candy het levende bewijs van de titel van haar nieuwste album, ‘We Never Stop’. Niets staat haar in de weg om funky stuff te maken. ‘We Never Stop’ bevat vocalen van Candy’s eigen band met teksten die zijn gebaseerd op banddialogen en de cultuur- en gezondheidscrises van de afgelopen twee jaar. Deze omvatten de tol van de pandemie op de muziekgemeenschap en de rassen rellen die de wereldwijde Black Lives Matter-beweging hebben gestimuleerd.

“Dit is een persoonlijk album – ik worstel met het feit dat zoveel mensen in deze wereld op zoveel niveaus pijn hebben”, vertelt Candy. “De belangrijkste boodschap van deze muziek is om te verheffen. Het voelt alsof het nog nooit zo belangrijk is geweest om een ​​standpunt in te nemen en ons niet te laten verslaan door de pijn en de ellende. Daarom heb ik dit album ‘We Never Stop’ genoemd.’ @PIMP