Goldband

Goldband op 17 maart 2023 met extra show NAAR AFAS LIVE.

Vanwege de grote vraag naar tickets kondigt Goldband een extra AFAS Live show aan die plaatsvindt op vrijdag 17 maart 2023. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via Ticketmaster.

Goldband wordt inmiddels gezien als de popsensatie van het moment. Het genre-overstijgende album ‘Betaalbare Romantiek’ van de drie ex stukadoors Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp zorgde afgelopen jaar mede voor een bomvol festivalseizoen met Lowlands als grote afsluiter.

Door hun onmiskenbare eigen sound met invloeden uit de jaren 80 nederpop, disco, electro en trance heeft Goldband zich de afgelopen jaren gemanifesteerd in het Nederlandse en Belgische muzieklandschap. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, twee 3FM awards (‘Beste Groep’ en ‘Beste Album’), drie nummers in de top 10 van de 3voor12 – Song van het Jaar 2021, een volledig festivalseizoen van Down The Rabbit Hole tot aan Lowlands en een overweldigende vraag naar tickets voor het concert op 18 maart 2023 kondigt Goldband nu een extra show in AFAS Live aan. @Mojo Concerts

GOLDBAND – AFAS Live
Vrijdag 17 maart 2023 | AFAS Live, Amsterdam – EXTRA CONCERT
Zaterdag 18 maart 2023 | AFAS Live, Amsterdam – UITVERKOCHT
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €44,80 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/goldband
De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).