Harry Styles

Zanger kondigt europese DATA voor zijn Love on tour 2023 aan.

Harry Styles komt volgend jaar terug naar Nederland! Op maandag 5 juni geeft de zanger een concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam dat in het teken staat van zijn Love On Tour wereldtournee. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 2 september om 10.00 uur.
Op veler verzoek heeft internationale superster Harry Styles 19 nieuwe shows aangekondigd in Europa en daarnaast zijn er nieuwe shows toegevoegd in Austin, Chicago en São Paulo. De show in Peru is vanwege de grote vraag naar kaarten verplaatst naar een grotere locatie in Lima. De Love On Tour wordt geproduceerd door Live Nation, en bevat nu wereldwijd 83 internationale shows in 22 verschillende landen en doet in Noord-Amerika 44 gerenommeerde zalen aan, evenals 13 shows in Latijns-Amerika en 7 shows in Australië en Nieuw-Zeeland.

Na een uitverkochte arena-tour met 43 optredens in 2021 en twee speciale One Night Only shows in New York en Londen dit jaar, geeft de langverwachte tour die in het teken staat van zijn nieuwe album Harry’s House, fans toegang tot meerdere optredens in grote steden over de hele wereld. Het Europese deel van de 2023 tour wordt Harry’s eerste volledige stadiontour in Europa.

Harry staat bekend als een geweldige live artiest. Zijn Love On Tour shows werden in 2020 uitgesteld vanwege de pandemie en gingen uiteindelijk in september 2021 van start in Las Vegas. Eind vorig jaar gaf Harry meer dan 43 optredens in de Verenigde Staten en ontving lovende kritieken van zowel fans als critici. Tijdens zijn shows komen zijn wereldwijde hitsingles voorbij, waaronder ‘Sign of the Times’,’ Lights Up’, ‘Adore You’, ‘Watermelon Sugar’ en ‘Kiwi’. Harry was de headliner van het legendarische Coachella Festival en speelde voor een publiek van meer dan 100.000 mensen op zowel 15 als 22 april. @Mojo Concerts

Qmusic presents
harry styles | love on tour
+ support act Wet Leg
Maandag 5 juni 2023 | Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €61,60,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/harrystyles
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 2 september om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).