The Analogues

Release The Analogues Sideshow album.
Op 9 september a.s. verschijnt het nieuwe album van The Analogues: Introducing The Analogues Sideshow. Een eerste album van de band met eigen repertoire.
“Onze day job blijft het integraal live spelen van Beatles-albums. Onze eigen muziek brengen we daarom uit als The Analogues Sideshow”, zegt Fred Gehring, drummer en mede-oprichter van The Analogues. Zo kan het zijn dat The Analogues komende maand 2 x voor een uitverkochte Ziggo Dome staan met hun nieuwe show ‘Hello Goodbye’ en er van The Analogues Sideshow op 9 september een eerste album met eigen repertoire uitkomt.
De verzameling van 13 originele songs die Fred, Bart, Jac, Diederik en Felix voor ‘Introducing The Analogues Sideshow’ hebben opgenomen bevat bijdragen van alle bandleden plus Jan van der Meij en laat naast creatieve vrijheid en vakmanschap vooral ook een heleboel plezier horen. De sound is divers en eigentijds, maar de late jaren zestig en de vroege jaren zeventig waren uiteraard een inspiratiebron.
Naast ‘Goodfoot’ en ‘Patience’ zijn in de aanloop naar de release ondertussen ook ‘Can’t Figure You Out’, ‘Magnetic Fields’ en heel recent ‘Nothing Can Hurt Me Today’ op de streamingdiensten beschikbaar gekomen. Allemaal te volgen in de handige release road map. @Multimo Media