Ilse DeLange

Zangeres geeft concert in Den Haag voor Zuiderpark Live.

Ilse DeLange stond op donderdag 1 september in het Zuiderparktheater Den Haag. Dat werd weer optimaal genieten in de open lucht tijdens een mooie zomeravond.

Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum in 1998 is Ilse DeLange een van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. In 2019 kwam haar roots-album Gravel & Dust uit, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling kwam. Begin 2020 brak Ilse ook door bij het grote publiek in Duitsland dankzij haar deelname aan het programma Sing Meinen Song, de Duitse versie van Beste Zangers.

Dit volgde ze op met haar nieuwste album Changes, waarmee ze laat zien dat ze van alle markten thuis is. Tijdens Zuiderpark Live was het een feest der herkenning met grote en bekende hits, maar Ilse bracht ook nieuwe muziek live ten gehore.

Foto’s Esmee Burgersdijk