K3

Fotoverslag: K3 presenteert nieuwe show Kom Erbij!

Eindelijk weten we wie K3 opnieuw compleet maakt! Julia zal naast Marthe en Hanne dansen, zingen en schitteren op het podium!

Deze K3 show ‘Kom Erbij’ zal de allereerste show zijn voor de nieuwe K3! We sluiten Julia nu al in ons hart en kunnen niet wachten haar beter te leren kennen en roepen alvast: ‘Kom erbij!’ De premiere vond plaats op 24 september in het World Forum Theater in Den Haag.

Een vrolijke show waar het vooral ging om het welkom heten van het nieuwe K3 lid Julia! Dat werd voor alle kleine fans en hun ouders in de bomvolle zaal een uur en een kwartier lang dansen en meezingen met alle oude en nieuwe liedjes van K3!

Voor alle aankomende optredens van de Kom Erbij! show van K3 kijk je op:

https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/k3-show-kom-erbij-nl

Fotografie: Esmee Burgersdijk