Bruce Springsteen

‘The Boss’zingt soul op Only The Strong Survive.

Een paar dagen terug Only The Strong Survive uitgekomen, het 21e studioalbum van Bruce Springsteen. Op het album staan vijftien soulcovers van artiesten als The Commodores, Diana Ross & The Supremes en The Temptations. Met Only The Strong Survive wil Bruce Springsteen zijn liefde voor soulmuziek overbrengen aan het hedendaagse publiek. Het album is volgens de zanger een ode aan de talloze hits die labels als Motown en Stax en songwriters/producers als Gamble & Huff hebben voortgebracht. In een persoonlijke video op YouTube vertelt Springsteen meer over Only The Strong Survive. Eerder verschenen van het album al de singles Do I Love You (Indeed I Do) en Nightshift.

Vanaf februari 2023 gaat The Boss op wereldtour met zijn E Street Band. Op 25 en 27 mei staat hij in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam en op 11 juni op Megaland in Landgraaf.@Sony Music