Fotoserie: Het Grote Songfestivalfeest

Dertig internationale deelnemers op het podium van Ziggo Dome.

Op 17 november 2022 kregen fans opnieuw de kans hun favoriete artiesten te aanschouwen tijdens de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest. Let op: dit is de vervangende datum van het concert dat op 9 december 2021 zou plaatsvinden. Tickets blijven automatisch geldig.

Tijdens de eerste editie stonden meer dan dertig internationale deelnemers op het podium en werden toegezongen door duizenden fans. De line-up van deze editie van Het Grote Songfestivalfeest wordt wederom spectaculair. Vanzelfsprekend zullen artiesten als Johnny Logan en Loreen weer ‘acte de presance’ geven! Daarnaast zullen ook de volgende artiesten komen: Alexander Rybak, Antique, Carola, Efendi, Frizzle Sizzle, Gjon’s Tears, Go_A, Helena Paparizou, Herreys, Jamala, Jonny Logan, Kalush Orchestra, KEiiNO, Lenny Kuhr, Lordi, Loreen, Michael Schulte, Netta, OG3NE, Sandra Kim, Senhit, Sheldon Riley, Stefania, Subwoolfer, The Roop en TIX. @Mojo Concerts

Fotografie: Maarten Ederveen