De Tatta’s

Fotoserie: Feestelijke première van De Tatta’s Pathé Noord.

 

Op 21 december vond de grootse premiere van De Tatta’s plaats in Amsterdam. Daar gingen de cast en vele BN’ers over de rode loper.  Fotograaf Gwendolyne van Erp was erbij voor een uitgebreide fotoreportage.

Over de film:
Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

Regie: Jamel Aattache
Scenario: Donny Singh
Cast: o.a. Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Fatma Genç, Sinan Eroglu, Oussama Ahammoud, Marouane Meftah, Vonneke Bonneke, Mylène en Rosanne Waalewijn, Kallie Steiner, Janice Blok, Hassan Slaby, Francesco Maria D’Aquino, Omar Ahaddaf, Izzle, John Buijsman, Roosmarijn Wind, Reginio ‘Rarko’ Resida.

Release: 22 december 2022
Genre: komedie
Lengte: 87 minuten

Trailer:   https://youtu.be/Hc1cunTw01U

@Independent Films