$uicideboy$

Hiphop duo naar AFAS  Live op 16 maart 2023.

New Orleans’ rap duo $uicideboy$ brengt de succesvolle Grey Day Tour mee naar Europese bodem. Op donderdag 16 maart 2023 staan de rappers in AFAS Live in Amsterdam. G*59 labelgenoten Germ, Shakewell, Chetta en Ski Mask The Slump God verzorgen het voorprogramma. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 16 december om 10:00 via Ticketmaster.

Alternative hiphop duo $uicideboy$ komt aankomend voorjaar naar de AFAS Live voor de grootste show tot nu toe in Nederland. Eerder stonden ze in kleinere podia, Woo Hah! en Lowlands. Hiervoor nemen ze Germ, Shakewell, Chetta en Ski Mask The Slump God mee als support. De tour aankondiging valt samen met de laatste release van de driedelige EP ‘DIRTIESTNASTIEST$UICIDE’ in samenwerking met Germ, zeven nieuwe tracks geproduceerd door $uicideboy$’ eigen $crim. Eerste single ‘My Swisher Sweet, But My Sig Sauer’ behaalde in de eerste week al meer dan vijf miljoen streams, en werd geselecteerd voor New Music Friday door Alternative Press en HipHopDX. @Mojo Concerts