Eros Ramazzotti

Italiaanse wereldster viert muzikale terugkeer in Ziggo Dome.

Eros Ramazzotti keerde op donderdag 16 februari terug naar de Ziggo Dome!

Eros Walter Luciano Ramazzotti, bekend als Eros Ramazzotti, dient al jaren als de grootste Italiaanse popster van internationaal niveau. Met zijn muziek wist de Italiaanse zanger meer dan zestig miljoen platen wereldwijd te verkopen, waaronder ook zijn meest recente album Vita Ce N’è (2018). De zanger is een graag geziene gast in de Ziggo Dome, gezien dit zijn vierde show hier werd! De laatste keer dat Ramazzotti in Ziggo Dome optrad was in 2019.

Op 16 september 2022 brak een nieuw muzikaal hoofdstuk aan voor de Italiaanse superster, met de release van zijn nieuwste album Battito Infinito. Volgens Ramazzotti markeert het album zijn ‘nieuwe artistieke identiteit’.

De eerste single, genaamd ‘AMA’, van het album werd in juni uitgebracht. Het nummer brengt een universele boodschap van liefde, vrijheid en nodigt de luisteraar uit om lief te hebben zonder grenzen en diens gevoel te omarmen. Het nummer zet de toon voor Battito Infinito en de gelijknamige wereldtour en zal, evenals Ramazzotti’s oudere werk, gedurende de show op 16 februari 2023 ten gehore gebracht worden.

Fotografie Maarten Ederveen