Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes gaat weer los in de Ziggo Dome!

Op 10, 11, 17 en 18 maart 2023 wordt de Ziggo Dome voor de elfde keer de plek waar Hazes nog altijd de baas is. Zaterdag 11 en vrijdag 17 maart zijn al uitverkocht, dus koop nog snel je tickets voor 10 of 18 maart! In een spectaculaire show brengen de beste artiesten hun jaarlijkse eerbetoon aan onze grootste volksheld.

Holland Zingt Hazes, het grootste meezingconcert van Nederland bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten… Kortom: één groot feest!

Optredende artiesten zijn onder meer Andre Hazes, Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, OG3NE, Samantha Steenwijk, Jamai, Karsu, John de Bever en Kriss Kross Amsterdam

Dat wordt weer knallen van het begin tot het eind.