Fotoserie: Holland Zingt Hazes

Grootste jaarlijkse meezingconcert trekt weer veel publiek naar Ziggo Dome.

Op 10, 11, 17 en 18 maart 2023 wordt de Ziggo Dome voor de elfde keer de plek waar Hazes nog altijd de baas is. In een spectaculaire show brengen de beste artiesten hun jaarlijkse eerbetoon aan onze grootste volksheld.

Tijdens de 2023 editie stonden onder leiding van Jeroen van der Boom ook grote Nederlandse namen zoals André Hazes, Gerard Joling, Waylon, OG3NE, Jamai, Samantha Steenwijk, Karsu, John de Bever en Kris Kross Amsterdam op het podium.

Holland Zingt Hazes, het grootste meezingconcert van Nederland bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten… Kortom: één groot feest!

Onze fotograaf Koos Schuller was er op 10 maart bij en maakte een mooie fotoserie.

Holland Zingt Hazes zal ook in 2024 weer terugkeren naar de Ziggo Dome. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024 zullen de hits van André Hazes centraal staan. Tijdens de alweer 12e editie worden zijn hits gezongen door fantastische artiesten waaronder zijn zoon Andre Hazes. Wie er in 2024 op het podium zullen staan wordt op een later moment bekend gemaakt.

De ticketverkoop is per direct gestart. Koop hier je tickets voor Holland Zingt Hazes op 8 maart 2024. En schaf hier je tickets aan voor Holland Zingt Hazes op 9 maart 2024. Voor een ticket ben je tussen de €32,50 en €275 kwijt.