Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Het grootste zomerfeest van Nederland op het Scheveningse Strand.

Zaterdag 2 september laten we samen het strand van Scheveningen op haar grondvesten schudden tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland.

Kom op deze lekkere zomerdag met je vrienden genieten van een dag vol met koude drankjes en lekker eten. Met je voeten in het zand en uitzicht op zee, zing en dans je mee met de grootste muzikale Zonnegoden van ons land!

De Zonnegoden die garant staan voor hét Zomerfeest van 2023 zijn o.a. Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Donnie, Emma Heesters en Diggy Dex. Kris Kross Amsterdam sluit deze zomerdag met een spectaculaire show af. De muzikale hosts van dit grootste Zomerfeest zijn Qmusic dj’s Menno Barreveld en Joost Swinkels.

Een nu al memorabele dag die jij en je vrienden niet willen missen! Schrijf het meteen in je agenda!

https://www.liveonthebeach.nl/events/het-grootste-zomerfeest