Pink Project

Pink Project op clubtour in het najaar van 2023.

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dat is precies het doel van de band Pink Project. Na een succesvolle clubtour in 2022, gaat Pink Project in het najaar van 2023 dit keer met ‘The Dark Side of the Moon & Early Works’ langs diverse podia door het hele land. De kaartverkoop voor deze shows start vrijdag 17 maart om 10:00 uur via www.greenhousetalent.com/pinkproject.

Al ruim een kwart eeuw zet Pink Project het muzikale nalatenschap van de wereldberoemde band Pink Floyd vlekkeloos neer. Door kenners en critici wordt de Haagse groep gezien als een van ’s werelds beste tributebands. Van ‘Ummagumma’ en ‘Meddle’ tot ‘The Dark Side of the Moon’ en ‘Wish You Were Here’: niets is de band te gek.

Pink Project zal het publiek tijdens deze show verwennen met een integrale uitvoering van het meesterwerk The Dark Side of the Moon, dat dit jaar 50 jaar bestaat (1973). Daarnaast zal de setlist bestaan uit meer ‘early works’. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. @Greenhouse Talent