Première van Beautiful Disaster

Fotoserie: Mooie filmpremière in Theater Tuschinski.

Op 28 maart was de premiere van Beautiful Desaster in Theater Tuschinski in Amsterdam.  Dat was in aanwezigheid van de Amerikaanse hoofdrolspelers Dylan Sprouse en Virginia Gardner.

De hoofdrollen in Beautiful Disaster worden vertolkt door Dylan Sprouse (bekend van de After-franchise) en Virginia Gardner (Fall, All the Bright Places). Naast hen zien we onder meer Brian Austin Green (Beverly Hills 90210), Autumn Reeser (The O.C., Entourage) en Rob Estes (Melrose Place, 90210) in belangrijke rollen. Roger Kumble (Cruel Intentions, After We Collided) tekende voor de regie.

Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand.

Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem mateloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht… Of toch niet? @Pathe

Tekst: Pathé
Foto’s: Gwendolyne van Erp