Filmpremière Superkat Maurice

Leuke première van Superkat Maurice in Amsterdam.

Op 17 april 2023 was de première van de nieuwe bioscoopfilm Superkat Maurice in Pathe Tuschinski Amsterdam. In aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast Georgina Verbaan, Patrick Martens, Nasrdin Dchar, Qucee, Pien van Bennekom en Peggy Vrijens.

Over de film:

Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice! Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees (Nasrdin Dchar), Zonnebrand (Qucee) en Gevaarlijke Bonen (Patrick Martens) een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan)die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen….

De internationaal hoog aangeschreven animatiefilm Superkat Maurice, van de co-writer van Shrek, is vanaf 19 april in de Nederlandse bioscopen te zien. Het verhaal is gebaseerd op het boek van de beroemde Engelse schrijver Terry Patchett. Het is een grappige en avontuurlijke animatiefilm voor het hele gezin; een spinnend avontuur met een staartje! Georgina Verbaan, Patrick Martens, Nasrdin Dchar, Qucee, Pien van Bennekom en Peggy Vrijens vormen de geweldige stemmencast van Superkat Maurice. 19 april in de bioscoop! …Als hij zin heeft.

Foto’s Gwendolyne van Erp