Harry Styles Madame Tussauds

Zeven Harry Styles beelden onthuld bij Madame Tussauds.

Na vele smeekbedes en duizenden verzoeken van fans, heeft Madame Tussauds vandaag zeven beelden onthuld van de trendsettende soloartiest Harry Styles.

Fans van over de hele wereld kunnen de beelden bewonderen in Madame Tussauds Amsterdam, Londen, New York, Hollywood, Berlijn, Singapore en Sydney.

De beelden tonen drie verschillende poses met zeven verschillende unieke outfits, ge├»nspireerd op enkele van Harry’s showstopping optredens van over de hele wereld.

In Madame Tussauds Amsterdam zal Harry in een roze geborduurd, double-breasted pak op het centrale podium in de muziekafdeling verschijnen. In Hollywood draagt hij een vest met bronzen omzoomde pailletten, terwijl fans in Madame Tussauds Singapore Harry in zijn iconische blauw-gele tweedelige outfit van het Love On Tour-concert in Glasgow kunnen bewonderen.

En tot slot is hij bij Madame Tussauds Sydney te zien in een roze shirt en een kenmerkende roze veren boa, bekend van zijn optreden in San Jose.

De lancering van de zeven beelden van Harry volgt op zijn meest succesvolle jaar tot nu toe. De ster van “My Policeman” en “Don’t Worry Darling” heeft in 2022 in totaal 109 shows voltooid in meer dan twintig verschillende landen en is momenteel bezig met zijn Europese tour. @Madame Tussauds