Wolf & Moon

Duits-Nederlandse indiepopduo brengt derde album uit.
Het Duits-Nederlandse indiepopduo Wolf & Moon heeft recent hun derde album To Get Lost uitgebracht met een videoclip van de single Things
Op het nieuwe album geven Stefanie en Dennis hun pop noir een nieuwe impuls, die een lijn trekt van The xx en Beach House naar Tame Impala en het vroege Santigold. Het resultaat is hun meest persoonlijke en introspectieve plaat tot nu toe. 
 
To Get Lost navigeert door een reeks grote tegenslagen en uitdagingen waarmee het duo tussen 2020 en 2022 werd geconfronteerd. Stefanie deelt moedig haar ervaringen van twee miskramen en de diagnose endometriose, waarmee ze het taboe en de schaamte rondom deze onderwerpen probeert te doorbreken. Ondanks deze droevige gebeurtenissen straalt het album een ​​gevoel van veerkracht uit, optimisme en hoop. 
De eerdere albums van Wolf & Moon hebben al de nodige stof doen opwaaien. Nummers als Home To Me en Garden of Potential hebben een aanzienlijk aantal views en streams gegenereerd over verschillende platformen. Ze hebben meer dan 130 concerten op hun naam staan in 11 landen en 4 continenten, waaronder prestigieuze showcasefestivals zoals SXSW, Reeperbahn Festival en ESNS. Het duo is daardoor niet onopgemerkt gebleven door de pers, met airplay, interviews en diverse tv-optredens als gevolg.
Om het nieuwe album te promoten tourt Wolf & Moon in de herfst door Duitsland en brengt een bezoek aan Nederland op 23 december voor een optreden in Paradiso.

TOUR
17.08 Album Release Show – Summer Edition @ Schleusen Theater, Diemitz
13.10 Moritzbastei, Leipzig
17.10 Privatclub, Berlin
21.10 Hot Jazz Club, Münster
22.10 Nochtwache, Hamburg
23.10 Blue Shell, Köln
24.10 Backstage München
22.12 Bunker Ulmenwall Bielefeld