Acda en de Munnik

Duo komt na 10 jaar met nieuw album.

Thomas Acda en Paul de Munnik hebben zojuist aangekondigd dat ze op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen: AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat dat er een volledig nieuw album van het duo verschijnt. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis, de plek waar ook het laatste album is opgenomen. AEDM is niet alleen digitaal beschikbaar: ook op vinyl kun je luisteren naar 11 nieuwe liedjes van Acda en de Munnik.

Voor de échte liefhebber verschijnt er daarnaast ook een bijzondere uitgave van het album in de vorm van een boek met CD. Thomas en Paul nemen de luisteraar en lezer mee in het proces van het afgelopen jaar. Persoonlijke verhalen, bijzondere foto’s, akkoorden, ruwe schetsen en uitgewerkte teksten zorgen voor een uniek kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van het album en de terugkeer van het iconische duo.

Als voorproefje op het album is vandaag tevens een nieuwe single gelanceerd getiteld: ‘Tussendoor’. Qmusic DJ Domien Verschuuren had nog een verrassing voor de heren, hij mocht Acda en de Munnik een gouden plaat overhandigen voor hun eerste single. ‘Morgen Wordt Fantastisch’ die inmiddels meer dan 10 miljoen keer is gestreamd. Ook maakte Domien bekend dat Acda en de Munnik zullen optreden tijdens de Top 40 Awards op 3 februari in Ahoy.

De single ‘Tussendoor’ is beschikbaar via de bekende streamingdiensten.

AEDM verschijnt op 26 oktober om 20.00 uur online. Vanaf vrijdag 27 oktober is het album beschikbaar in boekvorm en op vinyl. Wie in de voorverkoop bestelt ontvangt het album echter al op donderdag 26 oktober, nog voordat ook maar iemand het heeft gehoord.@De Media Meisjes