Holly Johnson

Fotoserie: HOLLY JOHNSON Celebrating 40 years of Relax.

Op 29 september stond Holly Johnson met de Celebrating 40 years of Relax tour in een vol Paard Den Haag. Daar nam hij het publiek mee tijdens een muziekreis langs zijn bekendste hits.

Holly Johnson, showman in hart en nieren, schitterde op 29 september op de bühne van de Grote Zaal. Zijn carrière begon in de jaren 80 als frontman van Frankie Goes To Hollywood, waarmee hij monsterhits Relax en The Power of Love binnensleepte. Nu keert hij terug met een aangrijpend solo repertoire, maar gelukkig niet zonder knipoog naar zijn grootste hits.

Na vele decennia heeft Holly Johnson nog steeds zijn eigen en bijzondere energie op het podium en in zijn muziek. Zijn bijdrage aan het pop-klimaat is nog altijd te merken dankzij zijn kunstige opbeurende dansbeats.

Fotograaf Maarten Ederveen legde het concert op foto vast.

Fot