Kane

Kane volgend jaar 5 keer in Ziggo Dome.

Kane volgend jaar 5 keer in Ziggo Dome.

 

Wegens grote belangstelling geeft KANE een vijfde concert in Ziggo Dome Amsterdam op zondag 9 juni. De kaartverkoop hiervoor is direct gestart.

De terugkeer van KANE wordt gevierd met de nieuwe single: “What Are You Waiting For?” die vanaf afgelopen dinsdag te beluisteren is.

Dit maakten Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen begin deze week bekend tijdens de première van de Videoland Original documentaire “KANE: A Story Recorded” in Koninklijk Theater Tuschinski.

Dinand Woesthoff:
“Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd. Maar 25 jaar na start en 10 jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn. Het oude samen met iets nieuws. Niet voor altijd, maar een celebration vooral voor nu. Ik kijk ernaar uit iedereen te zien in de Ziggo Dome.”

Dennis van Leeuwen:
“Wat we in 2014 met KANE achterlieten, pakken we nu weer op. Ik kan niet beschrijven hoe spannend dat voelt. Met een docu, een gloednieuwe track en een grote liveshow in het vooruitzicht, voelt het bijna als een nieuw begin. Iets leukers kan ik me op dit moment niet voorstellen.”

Met de Ziggo Dome concerten op 4, 5, 7, 8 en 9 juni 2024 viert KANE, 25 jaar na oprichting, de glansrijke carrière van de band. Het reCONNECT concert biedt fans van toen en nu de unieke kans om de karakteristieke live performance van KANE opnieuw te beleven met een aaneenschakeling van KANE hits. @Mojo Concerts

Meer info over de concerten vind je op: mojo.nl/kane en kaneofficial.nl
De kaartverkoop is direct van start gegaan via www.ticketmaster.nl

foto Rob Herstel

Nieuwe single
De single “What Are You Waiting For?” markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de KANE-geschiedenis. Na 10 jaar afwezig te zijn geweest onderstrepen Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen hun muzikale vriendschap met een nieuw en herkenbaar KANE-geluid. “What Are You Waiting For?” was deze week voor het eerst op de radio te horen bij Q-music en is direct te beluisteren op alle streaming-platformen.

Documentaire “KANE: A Story Recorded”
Ruim 100 uur aan privé-opnames van oprichters Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vormen het centrale hart van deze vierdelige documentaireserie gemaakt in Kane-stijl: rauw, eerlijk en intens. Een verhaal over wilskracht, ongelimiteerd succes, heilig vuur, intens verdriet, vriendschap, ambacht, onophoudelijke media-aandacht en chemie. “KANE: A Story Recorded”, is vanaf deze week te bekijken bij Videoland.