Polo G en NLE Choppa

Amerikaanse rap-artiesten naar AFAS Live.

Op 7 november zullen de Amerikaanse rap-artiesten Polo G en NLE Choppa het podium delen in AFAS Live, Amsterdam, als onderdeel van hun Europese tournee. Dit concert vindt plaats kort na de release van Polo G’s langverwachte album op 15 september.

Polo G, wiens echte naam Taurus Bartlett is, heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn muzikale talent. Hij staat bekend om hits als “Rapstar,” een nummer dat de top van de hitlijsten heeft bereikt en een onmiskenbaar kenmerkende klank heeft gekregen. Met zijn authentieke teksten en unieke stijl heeft Polo G een trouwe fanbase opgebouwd en is hij een invloedrijke figuur in de rapscene.

NLE Choppa, geboren als Bryson Potts, heeft eveneens indruk gemaakt met zijn energieke geluid en krachtige tracks, zoals “Shotta Flow” en “Walk Em Down,” die wereldwijd zijn omarmd.

Dit concert biedt muziekliefhebbers de kans om deze twee getalenteerde artiesten live te zien optreden. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 14:00 uur en is beschikbaar via Ticketmaster. @Warner Records