Rod Stewart

ROD STEWART OP 12 JUNI 2024 NAAR ZIGGO DOME AMSTERDAM.

foto Harold Versteeg

Rod Stewart keert op woensdag 12 juni terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 15 september om 10.00 uur via Ticketmaster.

Rod Stewart is een van de best verkopende artiesten met meer dan 250 miljoen verkochte albums wereldwijd. Zijn unieke stem, stijl en songwriting hebben ertoe bijgedragen als een van de weinige zangers in alle genres van popmuziek, rock & roll tot new wave en zelfs de Great American Song Book succesvol vertegenwoordigd te zijn in de afgelopen 5 decennia.

Zijn grote hits zijn onder andere “Gasoline Alley,” “Every Picture Tells a Story,” “Mandolin Wind,” “You Wear It Well,” “The Killing of Georgie,” “Tonight’s the Night,” “You’re In My Heart (The Final Acclaim),” “Da Ya Think I’m Sexy?,” “Young Turks,” “Forever Young,” “Hot Legs,” “Infatuation,” het onuitwisbare “Maggie May,” en nog veel meer.

In zijn carrière heeft Stewart ontelbare awards ontvangen, waaronder maar liefst 2 toevoegingen aan de Rock and Roll Hall of Fame, de ASCAP Founders Award voor zijn songwriting, New York Times bestselling author, Grammy™ Living Legend, en in 2016 werd hij officieel tot ‘Sir Rod Stewart’ benoemd, nadat hij in Buckingham Palace door Prince William werd geridderd voor zijn verdiensten voor muziek en liefdadigheid. @Mojo Concerts

ROD STEWART – LIVE IN CONCERT ONE LAST TIME
Woensdag 12 juni 2024 | Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €67,20 (incl. servicekosten)