Fotoserie: Familiepremière TROLLS 3 IN HARMONIE

Feestelijke familiepremière van TROLLS 3 IN HARMONIE in Leidschendam.

Dat was in samenwerking met Kinepolis en Westfield Mall of the Netherlands vond de premiere op 8 oktober plaats in Kinepolis Leidschendam.

Als onderdeel van deze samenwerking stond Westfield Mall of the Netherlands twee weken in het teken van de film, met een Eet Theater entrance domination, waarbij o.a. de roltrap, lift en trap bij deze ingang geheel worden bekleed met het artwork van de film en de inzet van digital screens verdeeld over de hele mall.

De film wordt vertoond in de Nederlands gesproken versie, in 3D.

Bekijk hier de Nederlands ingesproken versie van de trailer. TROLLS 3 IN HARMONIE draait vanaf 13 oktober a.s. alleen in de bioscoop, in 2D, 3D, 4D & Dolby Cinema. Ook in de originele versie.

Voor meer informatie: TrollsFilm.nl

De Nederlandse stemmencast waaronder, Sharon Doorson, Jim Bakkum, Bettina Holwerda, Stefania, Edwin Jonker, Murth Mossel, Freek Bartels en Envy Peru, zijn hierbij aanwezig.

BN’ers en influencers die zich onder andere hebben aangemeld voor de première zijn Victor Mids, Sophie Milzink, Dennis Weening, Walid Benmbarek, Carolien Spoor, Yes-R, De Bellinga’s, Fernando Halman, Pearl Jozefzoon, Rob Geus, Keizer, Dio, Eliyha Altena, Aida Nooshin, Nordin Blessing, Aïcha Gill, Dioni Jurado-Gomez, Bastiaan van Schaik, Valentino Kemper, Denzel von Deira, Micha Hulshof en Jeremy Sno.

Fotografie: Koos Schuller