Lies & Saar

Duo brengt bijzonder en melancholisch popliedje uit.
Recent brachten Lies & Saar hun single ‘Lieveling’ uit als opmaat van hun begin volgend jaar te verschijnen debuut EP. ‘Lieveling’ komt uit in een seizoen dat de dagen korter worden en de bladeren gaan vallen. Een tijd waarin je vaker met melancholie omkijkt naar lievelingen die je mist.
Single release ‘Lieveling’ door Lies & Saar

Toen Lies & Saar in 2017 beiden als een baksteen zakten voor hun eindexamen, ontstond zowel een hechte vriendschap als een dynamisch popduo.
Deze gebeurtenis heeft inspiratie gegeven voor hun allereerste single ‘Altijd Blijven Lachen’. In 2018 speelden ze dit lied in de studio bij het televisieprogramma “M” van Margriet van der Linden.Hierna kregen zij de smaak te pakken en maakten zij samen nieuwe liedjes en de theatervoorstelling ‘Hoe word ik succesvol’.
Ze stonden op het podium van het Betty Asfalt Complex, De Gelderlandfabriek, De Kleine Komedie, Theater Bellevue, Het Tapastheater, Theaterfestival Karavaan en in het voorprogramma van het Nederlandse popduo Clean Pete.Een tweede televisieoptreden volgde bij “Tijd voor Max”. Ook hebben Lies & Saar hun harmonieuze melodieën ten gehore mogen brengen aan het koningspaar onder begeleiding van het strijkkwartet van het Noordpool Orkest.
Lies studeert in Antwerpen aan het Conservatorium (masterjaar) en Saar is afgestuurd Media & Cultuur aan de UvA.

Op vrijdag 6 oktober brachten Lies & Saar hun single ‘Lieveling’ uit, geschreven aan de keukentafel van oma. Het lied gaat over missen in welke vorm dan ook.

De dagen worden korter, de zomer voorbij
De regenbui steeds langer, de herfst is nabij
De afleiding wordt minder, het alleen zijn wordt meer
Er is ruimte voor missen, dat doet gewoon zeer
Soms hoor ik je praten, zie ik voor me hoe we zaten
Soms hoor ik je lachen, je herkenbare lach
Vaak verlang ik terug, ik wil je nog niet kwijt
De pijn dat we samen niks meer delen, ik hoop dat het wat slijt

Begin volgend jaar verschijnt hun gelijknamige debuut EP Lieveling. De vijf liedjes die Lieveling rijk is gaan over hun diepste zielenroerselen als verloren vriendschappen, liefdesperikelen en gemis. De eerste single van de EP ‘Lieveling’  maakt in ieder geval nieuwsgierig voor wat er hierna gaat komen. De EP verschijnt in ieder geval begin volgend jaar. @LIEV Promotie en Productie