Danny Vera

Singer-songwriter met intens optreden in de Oostkerk.

Danny Vera is eindelijk terug in de Oostkerk in zijn Middelburg! Terug naar de basis: een man, een gitaar, kleine liedjes en persoonlijke verhalen. Wie weet een jaarlijkse traditie…

De singer-songwriter schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020.

Danny Vera heeft de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. Naast dit alles geeft hij nu een reeks exclusieve soloconcerten in de Oostkerk in Middelburg. @de Oostkerk

https://dannyvera.com/

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl (foto’s van het optreden op 8 november 2023)